SVI TERMINI SU POPUNJENI. HVALA VAM NA INTERESU.

I ove godine se povodom dana zaljubljenih prisjećamo zagrebačkih romantičnih priča. Ali, znate kako je s velikim ljubavima. Sve one traju... dok ih smrt ne rastavi. Tako je bilo i u starom Zagrebu, pa čak i prije Zagreba na ovom prostoru. Priče o zabranjenim, neuzvraćenim, nesretnim ljubavima spremne su da začine veljaču.

Spomenut ćemo brojne priče o slomljenim srcima. Mnogi su naši veliki pjesnici našli inspiraciju baš u košarici koju su primili od svojih dragana. Drugima su čarobni stihovi iznikli iz posljednjih počivališta njihovih muza. Bit će tu priča o groficama, princezama, kraljicama i njihovim burnim vezama.  Od prapovijesti do današnjeg Zagreba, od magičnih bića iz narodnog folklora, preko književnih likova, do slavnih Zagrepčana, ali i svjetskih velikana, ova je kolekcija neobičnih priča osebujan način da obilježite dan zaljubljenih.

Naravno, prisjetit ćemo se i nekih hrvatskih narodnih običaja uz blagdan Svetog Valentina. Zato, dok se ftičeki ženiju, a djeca trčkaraju u crvenim papučicama, vi prošetajte Zagrebom u društvu zagrebačkih mračnih romansi.

KONTAKTIRAJTE NAS I REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO.

TERMINI:

  • Nedjelja 10.02.2019. u 17:00 - POPUNJENO

  • Nedjelja 10.02.2019. u 19:30 - POPUNJENO

  • Četvrtak 14.02.2019. u 17:30 - POPUNJENO

  • Četvrtak 14.02.2019. u 20:00 - POPUNJENO

TRAJANJE: oko 1:45 h

MJESTO SASTANKA: kraj fontane ispred katedrale

CIJENA KARTE: 75 kn. Karta vrijedi za dvije osobe, bile zaljubljene ili ne. Rezervacija je obavezna jer je broj mjesta ograničen.


Info about this tour in English here: